Introducere
    Ritualuri
    Animale de putere
    Arhetipuri
    Marile principii
    Marturii
    Cursuri
    Contact
    Link-uri

 

    Huna

    Ama Deus

     

     

 

      
"Am primit initierile Iasi pe 11-12 aprilie 2009. Atunci practic nu stiam nimic despre samanism, iar astazi pot spune ca sunt mai bogata spiritual si chiar ca sunt o femeie saman.
Primirea initierilor in sine a fost o surpriza, o experienta personala deosebita, cu trairi intense si noi, diferite de la un ritual la altul.


Cateva zile dupa initiere, am simtit prezenta langa mine a unui saman, parca pentru a veghea cumva starea inalta a constiintei pe care o aveam dupa initieri. Ulterior, acea stare a devenit una normala, iar prezentele maestrilor intotdeauna prompte cand le invoc.

Cred ca initierile Munay-Ki m-au transformat treptat, iar modul in care percep acum lumea este mai deschis catre ambele principii cel masculin, dar mai ales cel feminin. Am o receptivitate mai mare si mai multa liniste si siguranta.Foarte important pentru mine este si cum complexitatea arhetipurilor a crescut in timp. Cu fiecare ocazie cand le-am explorat, arhetipurile au dobandit claritate si forta. Spatiul sacru imi este un instrument la indemana ori de cate ori am nevoie de o echilibrare a energiilor mele sau din jur sau cand am nevoie de ajutor, informatii etc.

La cateva zile dupa initieri, am transmis bunicii mele, o femeie sceptica, ritualul vindecatorului. Eram usor stangace, in ciuda tumultului de trairi pe care le avusesem de curand, si ma intrebam in ce masura ceea ce pot inlesni eu ar putea avea vreun efect asupra ei. Pentru mine a fost uimitor ce s-a intamplat: dupa o retraire a ritualului de catre mine exact ca la initiere, la finalul lui, cand bunica mea statea in pozitia cu palmele adunate la piept, a intrat intr-o transa extatica din care nu mai dadea semne sa iasa. Am decis s-o scot incet dupa 20-25 minute, cand avea o stare minunata de armonie si fericire.

Alta data, de curand, intr-o situatie destul de incarcata, am avut nevoie sa inteleg mai bine ce ii trebuie fiului meu. Am deschis spatiul sacru ca de obicei si, pentru prima data, am cerut ajutorul pastratorilor zilei. Ajutorul nu a intarziat sa vina si acum fiul meu este bine, iar eu sunt o mamica fericita si recunoscatoare pentru imensa asistenta spirituala la care am acces."

                                                                                                                      

                                                                                                                      C. I. - Bucuresti

 

 

"Au fost cele mai puternice initieri la care am participat.
Am trecut foarte rapid intr-o alta dimensiune, si acolo totul a incremenit intr-o stare de liniste si pace profunda. Simteam o bucurie si o multumire imensa. Constiinta mea era dirijata dupa alte legi si doream sa raman pentru totdeauna , acolo, aproape de Sursa. Eram perfect constienta de tot ceea ce se intampla in plan tridimensional, dar concomitent, eram profund ancorata in acea dimensiune,superioara, din care nu doream sa ma desprind.Simteam o atractie deosebita pentru aceasta vibratie, ii simteam forta si puterea. M-am abandonat in totalitate acestei forte superioare, si am stat aproape tot seminarul, nemiscata abia respirand, in meditatie profunda"
                                                                                                                     
D. M. - Bucuresti

 

 

"Ritualurile de initiere Munay Ki pentru mine au realizat ceea ce au promis a realiza. Am simtit foarte puternic fiecare dintre initieri, in principal Ritualurile Pastratorilor care au rol de a conecta initiatul cu Ajutoare de Lumina. Imaginile vizualizate de-a lungul acestor ritualuri au fost superbe reamintindu-mi de locuri si entitati "de alta data" precum si aratandu-mi lucruri, locuri si Fiinte de Lumina de a caror contact m-am bucurat pentru prima data. Calea samanului este calea Libertatii, a bucuriei manifestarii intru cele Patru Vanturi, intre Mama Geea si Tatal Ceresc.Vindecarile care preced aceste initieri sunt foarte puternice si aduc cu ele "coincidente" benefice intru armonie la toate nivelurile."

                                                                                                                              C. D. - Cluj
"Ritualurile Munay Ki se lucreaza cu usurinta si au un efect imediat si pentru asta sunt foarte bucuroasa si tin sa multumesc cu grazie tuturor participantilor din aceasta lume sau dincolo de ea. In timpul initierilor, am simtit ca o deblocare pana la nivelul sufletului prin fenomene de tip vegetativ: cascat si lacrimat, ba chiar simteam cu se elibereaza vechi dureri sufletesti din fiinta mea."
                                                                                                                             D. G. -  Iasi"Cand m-am inscris la cursul Munay Ki nu aveam decat cateva notiuni teoretice despre samanism si nu mai participasem la nici un fel de initiere dar ceva imi spunea ca nu am aflat intamplator despre el si ca este ceea ce mi se potriveste si imi trebuie acum
Pe parcursul celor 9 initieri am trecut prin stari diferite si mi s-a aratat care sunt problemele asupra carora trebuie sa lucrez, comunicandu-mi-se ca nu voi fi singura si ca voi fi sprijinita in rezolvarea lor. Ulterior, pe masura ce am lucrat cu aceste ritualuri, am simtit cum energiile devin din ce in ce mai puternice, corpul meu se umple de vitalitate iar sufletul devine mai linistit, mai deschis , schimbandu-se modul in care percep viata, lumea, problemele.
Este o metoda minunata si simpla de a ne shimba pe noi si viata noastra in bine."

                                                                                                                                I. A. - Iasi
"Cea mai puternica senzatie am resimtit-o in timpul primei initieri si anume Ritualul Vindecatorului cand am simtit imediat dupa deschidera spatiului sacru personal, ca sunt insotit de doua personaje shaman care aveau grija de mine si se ocupau de ritualul in sine. Desi sunt practicant de Usui Reiki, senzatia a fost cu totul noua si cu totul deosebita.
Celelate initieri nu le-am mai resimtit tot atat de puternic, desi am perceput imagini deosebite si la un moment dat pentru putin timp nu mi-am mai simtit corppul si am plutit pur si simplu. Cum senzatiile erau extrem de noi am avut momente in care m-am simtit nelinistit.
Efectele energetice s-au facut simtite mai ales la nivelul chakrelor 6 si 7, pe care le simt si acum altfel decat inainte, si la nivelul palmelor in care am avut puseuri de caldura."


                                                                                                                      O. M. - Bucuresti
.


"Cursul de Munay KI a fost pt mine o "intregire". Multe din invataturile samanice le stiam si le-am aplicat permanent in viata de zi cu zi dar ritualurile au adus ceva nou...
Am vibrat in adancul fiintei cu invataturile vechi, scoase la lumina din adancul celulelor mele."

                                                                                                                           R. C. -  Galati"Munay Ki a fost  pentru mine o experienta extraordinara... am simtit o bucurie imensa condensata in inima si impacare cu mine si cu TOT CE ESTE."

                                                                                                                            D. S. - Galati
 

 

 

 

 

 
    Home | Munay Ki | Cursuri | Contact                                                                                                                                  9x Design